Översikt över området

Här får du en översikt över platsen där Nordiskt Forum ska äga rum. Men glöm inte att forumet kommer att kännas och synas över hela Malmö.

På Malmö Arena kommer du att inspireras av världsledande talare, gå på årets pampigaste invigningsfest, rocka loss på fredagens konsert och för att till sist men inte minst avrunda med en skön avslutningsceremoni. Du kommer även att kunna njuta av festivalområdet och ta del av teater, bio, litteraturscener, fotoutställningar, konstinstallationer och lyssna på världskända talare.

På Mässan kommer du kunna ta del av alla programpunkter, seminarier, workshop, delta i wikimaraton, ta del av blogghörnet bland annat. Här kan du möta myndigheter, företag, universitet, kommuner och andra viktiga samhällsaktörer inom jämställdhetsarbetet.

Passa och njut av Emporias tak där ett hälso- och sportteam kommer att erbjuda prova aktiviteter. Festivalområdet kommer att fånga in dig så fort du anländer till Hyllie! Klicka på kartan om du vill se den i ett större format!

 

NF2014_omradeskarta_med_text_01