Gratis & billiga boenden

Vi jobbar på att hitta billiga alternativa lösningar på boende så att alla som vill kan delta på forumet. Vi kommer även att lansera en karta där privatpersoner har möjlighet att erbjuda en eller flera sovplatser, kostnadsfritt eller för en billig peng. Kartan kommer även att visa vilka som erbjuder samåkning och andra bra saker.

Sovsalar

Malmö erbjuder gratis sovplatser i skolsalar under Nordiskt Forum för forumets deltagare. Det som behövs är liggunderlag och sovsäck. Tillgång till toalett och duschmöjligheter finns. Malmö stad ombesörjer även tillsyn och städning. 500 sovplatser finns tillgängliga! Först till kvarn gäller!

Anmäl dig genom att skicka ett mejl med namn, adress och personuppgifter till skolboende@nullnf2014.org

Du som fått plats kommer inom kort att få ett bekräftelsemail på din bokning och därefter återkommer vi med skolans adress, villkor etc.

Vandrarhem

På sidan Vandrarhem i Malmö www.vandrarhemimalmo.se finner du ett antal budgetboenden i Malmö. Nordiskt Forum har inga förbokade platser här.

Via Svenska Turistföreningen www.svenskaturistforeningen.se kan ni också få /tips om vandrarhem i Lund och andra närbelägna platser. Observera att du kan resa kostnadsfritt mellan Malmö och Lund med din 4-dagars konferensbiljett och att resan endast tar 20-30 minuter.

Camping

Varför inte bo i tält eller campingstuga under Nordiskt Forum? firstcamp.se/vara-campingar/malmo/