Praktisk info till utställare

Nu är det snart dags för Nordiskt Forum och vi hoppas ni är lika förväntansfulla som vi är! Vi har ett fantastiskt program att erbjuda – här finns verkligen något för alla och vi ser fram emot 4 fullspäckade dagar av möten, ny kunskap och energi i vårt fortsatta förändringsarbete.

 

Men innan vi öppnar portarna till MalmöMässan vill vi påminna om en del viktiga saker:

 

Praktisk Information

Har ni tagit del av all Information i ”Praktisk Information för Utställare”? För er som inte riktigt har hunnit med detta, ber vi er kolla en extra gång. Ni finner det här.

Här hittar ni också uppgifter till Mäss-Service som hjälper er med allt kring er monter och innehåll. Vi saknar beställningar från många av er så tänk på att beställa ev möbler och spotlights snarast för att undvika förseningsavgifter eller leveransproblem. Skicka ett mail till peter@nullmass-service.se

 

Tillgänglighet och säkerhet

Nordiskt Forum ska vara tillgängligt för alla och vi försöker tänka på alla aspekter kring detta. För er utställare gäller att:

  • Inget utställningsmaterial får finnas i gångarna, detta för att få god framkomlighet för alla men är också ett krav från Brandmyndigheterna.
  • Tänk också på att inte lämna värdesaker i montern och att se till att ni har en lämplig försäkring.
  • Har ni möjlighet att ta fram informationsmaterial i flera format, t.ex. i punktskrift och/eller på USB-sticka, så är det uppskattat av våra besökare.
  • Av brandskyddsskäl så måste möbler och textilier i er monter vara flamskyddade.

 

Monterbemanning

Vi ser det som en självklarhet att ni ser till att montern är bemannad under mässans öppettider.

 

Ljudnivå

Det blir lätt hög volym och mycket sorl i utställningshallen och det är härligt men inte för personer med hörselnedsättning. Vi ber er därför respektera att maximerad ljudnivå i montrarna är satt till 70 decibel dvs ungefär vanlig samtalston. Ljudförstärkare är alltså inget vi rekommenderar av hänsyn till montergrannar och besökare.

 

Boka dina konferenspass!

Som utställare har du fri tillgång till olika antal konferenspass beroende på vilket paket du har bokat, men du måste själv gå in och registrera dig och vi ber dig som inte redan har gjort detta att göra det snarast möjligt.

Nedan ser du hur många konferenspass du har tillgång till och vilken kod du ska använda:

Guldpaket:  Registrera via den länk du har fått från Registreringsavdelningen.

Silverpaket: Registrera via den länk du har fått från Registreringsavdelningen

NGO monter: 4 fria konferenspass. Registreringskod: NGO4

Övriga utställare: 2 fria konferenspass. Registreringskod: UTS604

 

Registrera så här:

1.    Gå in på hemsidan www. nf2014.org och klicka i stjärnan ”Boka biljett”

2.     Fyll i deltagarinformation och när du kommer till rubrik 3 – Information ombeds du välja en kategori. Välj “Inbjuden med registreringskod” och fyll i din registreringskod.

3.     Fortsätt sedan genom formuläret. Notera att man endast kan registrera 1 person/registrering.

 

Vi skickar konferenspassen till angiven adress. Om du registrerar dig efter 1/6 hämtas namnbrickan ut på plats i registreringsdisken.

 

Har du problem med att registrera dig? Skicka ett mail till confirmation@nullmci-group.com

 

Utställarkort

För er som endast ska jobba i monter finns utställarkort som, av säkerhetsskäl, ska bäras väl synligt. Dessa är gratis och hämtas ut på plats i Utställardisken av monteransvarig  from inflyttningsdagen. Notera att utställarkorten inte berättigar till entré till seminarierna.

 

Monterservering

Det är inte tillåtet att bjuda besökarna på medhavd mat, kaffe eller alkohol  i montrarna.  Godis och frukt är tillåtet. Ni är välkomna att beställa montercatering på tel 040-642 10 00 eller montercatering@nullmalmomr.se

 

Ändrad öppningstid!

Torsdagen den 12 juni kommer utställningen att öppna kl 11.30 och inte som tidigare har angivits.  Detta innebär att du som utställare har längre tid på dig att flytta in. Övriga tider kvarstår enligt information i ”Praktisk Information för utställare”.

 

Informationsdisk

Vid entrén till utställningen kommer vi att ha en Informationsdisk för besökare och utställare, välkommen dit om du har några funderingar!

 

Frågor

Har ni redan nu frågor? Skicka ett mail till Pernilla Rönde på nf2014@nullmci-group.com

 

Här ser ni en karta på utställarområdet!

NF2014_utstallarkarta