Malmö Stad erbjuder gratis skolboende för Nordiskt Forums deltagare

Malmö erbjuder gratis sovplatser i skolsalar för Nordiskt Forums alla deltagare. Det enda som behövs är liggunderlag och sovsäck. Tillgång till toalett och duschmöjligheter finns. Malmö Stad ombesörjer även tillsyn och städning. 500 sovplatser finns tillgängliga – först till kvarn gäller!

 

Denna glada nyhet tillsammans med det stora utbud i programmet av gratis programpunkter, aktiviteter och kultur gör det möjligt att delta på Nordiskt Forum i princip utan kostnad – du behöver bara fixa resan! (Om du inte bor i Malmö förstås)

Du som redan har en biljett eller vill köpa en för att kunna gå på allt fantastiskt som händer, kan spara boendeslantarna till något roligare! Läs mer om hur du köper en biljett, vad som ingår och priser här.

 

Anmäl dig till en sovplats och läs mer om gratis och billiga boenden! 

 

Vi ses i Malmö!

Kommentarer stängda.