Drömsk, dramatisk och dansant!

Raindear on stage

Fotograf: Simon Brandén

Vi är glada och galet stolta över att kunna presentera popdebutanten RAINDEAR som en av akterna under Nordiskt Forums avslutningskonsert, söndagen den 15 juni i Malmö Arena.

 

RAINDEARS djupare toner ger oss gåshud och vi bara måste puffa för den ursnygga videon till ”Grown Ups” från hennes debut EP The Game som i förra veckan släpptes på prestigefyllda siten NOISEY/Music by VICE.

 

_MG_1905_2Så här beskrivs hennes musik på www.raindearofficial.com:

 

As Raindear in the fall 2013 first appeared she immediately caught attention from “pop-knowers” worldwide. Her highly anticipated and self-produced debut EP, The Game is a testimony of a young girl’s head puzzles and sleepless nights. The music is best described as melodic and cinematic indie-electro with influences from jazz and world music, and her haunting vocals have something characteristic to them that you don’t hear too often.

 

Vi längtar så!!!

Om du inte har biljett än – köp den nu!

 

 

 

 

 

Kommentarer stängda.