Finansiera din programpunkt på Nordiskt Forum

Sök ekonomiskt stöd från Ungdomsstyrelsen

Är ni en ideell organisation eller stiftelse i Sverige kan ni även söka ekonomiskt stöd från Ungdomsstyrelsen. Det är möjligt att söka bidrag kopplat till Nordiskt Forum 2014. Aktiviteten vid forumet ska då vara en tydlig del i ett större projekt.
Ansökan är öppen nu fram till och med 23 september.
Hitta information och ansökningsformulär i länken här:
http://www.ungdomsstyrelsen.se/jamstalldhetsprojekt

 

Se över andra jämställdhetsbidrag

Andra möjligheter att söka ekonomiskt stöd är att uppvakta sin kommun. Se över möjligheterna att få jämställdhetsbidrag för era aktiviteter. Eller varför inte diskutera med era kommunalpolitiker om möjligheten att bidra med bussar som skjutsar er och hundratals andra kommuninvånare som vill åka till Nordiskt Forum i Malmö? Eller kanske kan ni ordna lokala insamlingsgalor eller arbeta med s k crowdfunding/gräsrotsfinansiering?

Mejla gärna info@nullnf2014.org om ni har ytterligare tips så sprider vi de vidare här.

 

Kommentarer stängda.